Coach dig fit forløb

Jeg har over 20 års erfaring med undervisning i fysisk træning, kostforedrag samt udvikling af vægttabskoncepter til henholdsvis fitness branchen og overvægtige børn i kommunalt regi. Jeg er desuden uddannelsesansvarlig samt instruktør i Danmarks største fitnesskæde Fitness World. Coach dig fit forløb er en blanding af coaching, kostvejledning og træningsplanlægning. Coaching er det optimale værktøj, når det handler om at forpligtige sig og nå et nyt mål med kropsformen samt livsstilen, hvorfor der er garanti for mere energi, trivsel, tilfredshed med spejlbilledet og en positiv kropsfornemmelse. Det er min erfaring, at det psykiske aspekt har mindst lige så stor betydning som kost og træning, når det omhandler vægttab og en ny samt sundere livsstil. Ligeledes lokker de sociale medier samt litteratur (der især udkommer i januar måned) med adskillige hurtige kure, hvis effekt slutter, ”når hverdagen får fat igen”.

Kostvejledning

Min positive erfaring med kostvejledning samt træningsplanlægning har fundament i den individuelle og skræddersyede kost- og træningsplan, således denne er langtidsholdbar med et højt succeskriterium.
Jeg sætter derfor stor ære i at udforme en sundhedsscreening i samarbejde med dig, en afklaring der tager udgangspunkt i dine vilkår, værdier og ønsker. Kost, tidsperspektiv, bevægelsesramme og værdiafklaring er ofte afgørende elementer i en livsstilsændring og vil derfor kræve en tæt opfølgning, idet behov og motivation forandres undervejs i processen. Første session handler om at afklare målsætning, kostvaner, træningsmængde, eventuelle skader, vægt, centimetermål, fedtprocent, kropsalder samt erfaring med vægttabsstrategier. Du vil, til afklaring af førnævnte, gennemgå en kropsscanning via en Tanita body composition analyzer, som er en lægegodkendt scanner. Min masteruddannelse i Positiv Psykologi på Århus Universitet ruster mig yderligere i det psykiske perspektiv på din motivation og trivsel for at lykkes med den livsstil, som du ønsker at skabe.