Referencer

Karsten Vang

Intet er stort i sig selv, det er summen af detaljer, der skaber noget stort!
Løkken Idrætscenter skulle i starten af 2012 starte et nyt motionscenter. Vi ønskede at gøre de rigtige ting fra starten, så vi sammensatte et ekspertpanel bestående af en tidligere direktør fra Fitness dk, jægerkorpsets fysiske træningsleder og Anja Kamp Otte som coach. Anjas rolle var væsentligst at identificere og fastholde mine mål, specielt på bike-området. Et træningsforløb for nye bikeinstruktører blev gennemført, hvor Anja på professionel vis fik det bedste potentiale frem i alle. Coaching indenfor erhvervslivet er for mig blevet et vigtigt element. Det har derfor været naturligt at tilknytte Anja Kamp Otte til nye projekter i Løkken Idrætscenter.

Karsten VangDirektør Løkken Idrætscenter.
Team Alabu Bolig

Anja Kamp Otte har været personlig træner for cykelholdet Team Alabu, siden vinteren 2012, hvor holdet blev oprettet. Hun har stået for den indendørs træning af holdet, dels på spinning cykler samt styrketræning. I 2013 var vi et team på 12 ryttere, og i 2014 er vi i alt 22 ryttere.
Anja er gået ind i opgaven med stort engagement og sørger for at klæde os på til den efterfølgende udendørstræning- samt selvfølgelig til målet for turen( i 2013: Aalborg -Berlin og i 2014: Aalborg-Bruxelles) Med Anjas smittende glade humør, får hun os til at yde det bedste. ligesom hun med sine coachende færdigheder forstår at motivere os på bedste vis, selv når vi syntes træningen er lige lovlig hård:-)

Team Alabu BoligCYKELRYTTER OG MEDARBEJDER TEAM ALABU
Anonym

Jeg har trænet i mange år, men det sidste års tid har jeg ikke opnået de resultater jeg ønskede i forhold til min vægt. Anja fik med små ændringer i min kost skabt store forandringer og var meget hurtig til at afklare årsagen til de manglende resultater. Anja arbejder helhedsorienteret og er empatisk og respektfuld i sin kommunikation. Samtidig formåede hun at give et omsorgsfuld spark i r…., da det var tiltrængt. Jeg giver Anja de bedste anbefalinger.

AnonymCoach dig slank forløb 5 sessions.
Trine Buus Pedersen

Rebild ungdomsskole har samarbejdet med Anja Otte i forbindelse med et Ungeprojekt-Teen Fit Boot Camp. Hun har været tovholder for projektet, der har haft til at formål at bidrage til, at de unge der oplever overvægt, fysisk inaktivitet og /eller manglende tillid til sig selv,tager første skridt imod en sundere livsstil og dermed øger deres mentale og fysiske trivsel.
Anja har bidraget til-med stor entusiasme- at skabe et fællesskab for de unge, hvor de har oplevet fremgang i forhold til deres egne mål og i forhold til projektets mål. De unge beskriver det som et rart sted at komme, hyggeligt, motiverende og hårdt. Anja har- set fra min stol- været en engageret samarbejdspartner med overblik,initiativ og evnen til at planlægge og agere i forhold til målgruppen. Vi kan i høj grad anbefale Anja til arbejdet med ungemålgruppen, herunder at understøtte dem i, at nå deres mål.

Trine Buus PedersenSouschef- Rebild ungdomsskole
Anonym

Hej Anja,- dit indlæg omkring motivation på vores temadag passede perfekt og gav flere gode snakke, da vi spiste bagefter. Temadagen har faktisk allerede gjort, at der er sket nogle ændringer i arbejdsprocedure, så der fjernes noget af presset.Det var super inspirerende og konkret.

AnonymProjektleder, temadage for virksomheder.
Anonym

Har tidligere selv klaret at ligge min livsstil om, hvad angår kost og motion. Var kommet ud på et “skrå plan” og ville gerne vende tilbage til mit “gamle jeg”, men kunne ikke selv give mig sparket, så opsøgte Anja. Målet for mig var hele tiden en livsstilsændring, og ikke nogen kur, hvilket Anja også ligger meget vægt på. Gik ved Anja 6 gange,og det jeg fik ud af det var fantastisk! Anja formår at motivere og fange en der, hvor man er og dermed tilrettelægge coachingen til den enkelte. Det gav mig en kæmpe motivation, og for hver gang fik jeg bare lyst til at komme længere, end det mål jeg havde sat mig ved første besøg.Læste forleden en overskrift i et blad, som jeg føler passer godt på, hvad jeg har opnået:“mit sunde vendepunkt,tænk hvis du fandt den helt rigitige vej-for dig. Til større velvære og energi”. Det er netop det jeg føler jeg har, og det der har drevet mig langt hen ad vejen var, at jeg, ud over mig selv, havde en at stå til regnskab overfor undervejs-det virkede for mig, og jeg har fået nogle redskaber, der er håndterbare og brugbare.
Vil igen sige, at plusset ved Anja er helt klart, at hun tager udgangspunkt i den enkelte og dennes mål og ønsker samt behov, men formår at presse én således, at i hvert fald jeg kun blev mere motiveret.
Tabte 6 kg og 33 cm på 10 uger.

AnonymSygeplejerske (med et mål om at tabe 5 kg)
Anne

Jeg er en person, som udadtil virker til at have styr på livet, men inde bag facaden var jeg gået helt ned med flaget. Jeg fik 4 sessioner hos Anja, hvor vi fandt frem til problemet og fik igen styr på mine tanker og følelser. Havde prøvet psykoterapi,men den hjalp mig ikke med at komme videre, jeg havde brug for en konkret plan, og det hjalp Anja mig med.

AnneSalgskonsulent
Thomas Navntoft

Spændende forløb, har fået mere indsigt i kommunikation og det at lytte uden at dømme.

Thomas NavntoftKursist
Philip H. Christiansen

Jeg har fået øjnene op for, hvor brugbar coaching er i sportsverdenen. Jeg har allerede benyttet det en del efter start på dette kursus, det er et fremragende værktøj til at motivere, involvere og hjælpe atleter.

Philip H. ChristiansenKursist
Morten Hannesbo

Dit gode humør og din personlige interesse indenfor faget, har været inspirerende

Morten HannesboKursist
Nicole Frømming

Anja kan svare på alt og hun er utrolig motiverende og fornuftig at høre på.

Nicole FrømmingKursist
Mads Thomsen

Tusind tak for en helt forrygende uge. Bliver nødt til at sige, at du imponerer mig helt vildt meget. Sjældent oplever man en person med så stort et drive og engagement med et så stort overskud. Har været mega fedt at være en del af.

Mads ThomsenKollega sommerkursus NIH
Gitte Møller

Anja er meget levende i sin uv. Hun smiler og hendes øjne smiler.Hun skaber god kontakt med sine kursister og er meget opmærksom på, om alle er med. Anja underviser med humor.
Hendes sprog er tydeligt og hun taler i en passende styrke.
Sproget er bredt tilpasset målgruppen ift. emnet.

Gitte MøllerKollega og DIF Coach kursist
Ung anonym

Det som har haft størst indflydelse på min udvikling er det faktum, at jeg havde tillid til Anja fra dag et og har sagt ting, som jeg aldrig har betroet andre. Det var befriende at få det sagt, og det har skabt overblik og retning at italesætte mine tanker og ønsker.

Ung anonymSamtaleprojekt
Ung anonym

Anja fik mig til at stille skarpt, det jeg gik og troede var mit svage punkt var faktisk min styrke, det har åbnet et nyt perspektiv for mig og skabt nye mål. Tak Anja.

Ung anonymSamtaleprojekt
Johanne Ressem

Coachingkurset har gitt meg mye mer enn jeg hadde regnet med,
ikke bare som trener, men som medmenneske og som person.
Takk for denne gang!

Johanne RessemDIF Coach Kursist
Mads Rønn

Det har været et spændende forløb med Dif Coaching, og jeg synes virkelig jeg har lært en masse…. det har været spændende både at høre omkring coaching og også de gange hvor vi har haft coaching i praksis. Så vil sige forløbet har været til 9 ud af 10 mulige.

Mads RønnDIF Coach Kursist
Joachim Thordsen

Jeg kan relatere alt den viden jeg har fået til min hverdag, arbejde og omgivelser.

Joachim ThordsenCoachkursist
Janus P.

Anja er utrolig inspirerende, fordi hun er så kompetent som coach. Jeg har fået mod og selvtillid til at gå længere.

Janus P. Studerende
Morten Carlsen

Jeg vil nok skalere forløbet højt med 9-10 ud af 10, fordi der har været en rigtig god afveksling mellem teori og praksis, samt at det gennemgåede materiale har virket meget relevant og brugbart.

Morten CarlsenCoachkursist
Svend Poulsen

Der har været tilstrækkelig teoretisk info i kurset, men vigtigst af alt god tid til praktisk øvelse. At holdet har været gode til at tage de praktiske øvelser seriøst, har gjort forløbet til en succes. Jeg kunne godt have brugt endnu flere undervisningstimer.

Svend PoulsenCoachkursist
Monica

Anja er en rigtig dygtig underviser, som er interessant at lytte til og som interesserer sig for sit fag.

MonicaDIF Kursist
Patrick Petersen

Anja er en intensiv og inspirerende lærer med højt fagligt niveau.

Patrick PetersenDIF Kursist
Søren Kibsgaard

Meget seriøs og engageret i at lære fra sig. Rigtig godt forløb.

Søren KibsgaardDIF Kursist
Anonym

Inden samtalerne med Anja følte jeg mig ked af det, deprimeret og meget usikker på mig selv.Da jeg kom til Anja fik  jeg lukket op, jeg følte mig tryg med det samme, Anja er meget nem og snakke med.Jeg fik sat mål. Nu er jeg glad og meget mere sikker på mig selv.

AnonymSkoleelev 16 år
Anonym

Efter min bonusdatter har gået til coachingsamtaler hos Anja har vi fået en dejlig pige, som nu kommer glad hjem fra skole. Hun lukker sig ikke inde på værelset mere og vil gerne være sammen med den øvrige familie. Hun virker til at have fået meget mere selvtillid og fortæller om ting, der sker omkring hende.

AnonymBonusmor til teenager
Karen Klausen

Via spørgsmål og modeller blev jeg mentalt provokeret til at anskue min nuværende situation og afklaret med mine værdier og næste skridt til forandring. Det var meget fremadrettet og handlingsorienteret samt konkret coaching, hvilket har hjulpet mig til at træffe et valg, reagere på mine tanker og handle derefter. Anja er skarp til at lytte, spørge samt fange det der ikke bliver sagt. Jeg giver mine bedste anbefalinger til Anja som coach.

Karen KlausenProjektansat
Lillan Jessen

Tak fordi du gjorde en forskel! Jeg har fået nyt mod og fundet nye veje gennem mit forløb hos dig. Du har ”klædt mig på godt på” til at kunne arbejde videre med mig selv.

Lillan JessenSelvstændig
Mathias Lykke Larsen

I mit coachingforløb fik jeg flere nye redskaber til at forstå, ikke bare hvad jeg tror der er vigtigt, men hvad der ER vigtigt i mit arbejdsliv. Vigtigst af alt var at jeg fik nogle metoder ind på ryggraden, der hjælper mig med at udvikle gode ideér og gøre dem til virkelighed. Jeg er inspireret af flere af disse metoder i mit arbejde med unge af anden etnisk herkomst.

Mathias Lykke LarsenProjektleder
Mai Brøndum

Der var en del rod i mit privatliv, og tingene var ved at blive uoverskuelige. Jeg følte, at jeg havde givet helt op, og bare ladet tingene stå til. Så med lidt uro i maven  og frygten for, at kunne man nu få den rigtige samtale igang, mødte jeg op hos Anja. Men alle bekymringer blev fejet tilside, og vi havde en rigtig fin kemi fra start af  og gennem hele forløbet. Det var en god oplevelse, at føle jeg kunne lukke op og få en saglig feed back, og at Anja kunne coache mig til beslutninger, som jeg selv tog. Der er jo ikke noget  hokus pokus i coaching, og i princippet er det jo en samtale. Men en styret samtale, og her kunne Anja fint styre og stille de rigtige spørgsmål. Endvidere fik jeg også  opgaver som skulle løses til næste samtale. Så samlet set har det har været et rigtig godt forløb, og de problemstillinger jeg havde, blev sat på plads og styret ind på  rette spor igen. Det var en god og tryg oplevelse, og jeg kan kun anbefale Anja som en kompetent coach.

Mai BrøndumKontorfuldmægtig
B. Christiansen

Jeg var på nippet til at få stress, da jeg opsøgte Anja. Men vores samtale, min fremførelse,  eller hvad man skal kalde det, fik en masse tanker og føleser til at falde på plads i mig . Jeg er blevet bedre til at afslutte de løse ender på arbejdet og i mit privatliv. Og det har givet mere ro i min tilværelse. Jeg var rigtig glad for min coaching.

B. ChristiansenPædagog
Anonym

Det fantastiske ved Anja´s coaching er, at du fra start til slut er en aktiv spiller, du er selv med til at ridse din nuværende situation op og at skitsere løsningen – selvfølgelig med guidning fra Anja. Med erfaring indenfor forskellige former for samtaleterapi, synes jeg Anja´s coaching var ekstrem skøn, for jeg skulle ikke nødvendigvis vende  vrangen ud på mig selv. Det viste mig, at samtaleterapi ikke behøver være navlepilleri og langhåret. Det handler meget om at se fremad og se løsningsmuligheder.  Da min session var færdig følte jeg mig let, glad og sprængfuld af energi!! Jeg kan give Anja mine varmeste anbefalinger.

AnonymSelvstændig
Maria Kjeldgaard

Jeg har gennem flere år været påvirket af psykiske problemer, nærmere betegnet panikangst og stress. Jeg har kæmpet med næb og kløer for at holde mig på arbejdsmarkedet,  men er gang på gang blevet gjort opmærksom på,at jeg ikke kunne følge mine drømme troede jeg da! Efter jeg endnu engang gik ned med stress, fik jeg anbefalet at tage  kontakt til Anja. Coaching- hvad kan det mere end hvad jeg ellers har været igennem med psykologer og lignende – tænkte jeg. Jeg følte mig tryg allerede da jeg trådte ind af døren hos Anja.  Anja forklarede mig hvad coaching egentlig er, og da jeg fandt ud af, at hun ikke skulle grave i mine psykiske problemer, blev jeg nok lidt skeptisk, for det er jo dem, der hindrer mig i mit liv.  Men jeg kom frem til, at det der fyldte mest i mig, var min arbejdssituation. Jeg havde det ikke godt. Med “stikpiller” fra Anja, fandt jeg ud af hvad jeg egentlig gerne ville og hvorledes  dette kunne lade sig gøre. Pludselig så jeg muligheder. Disse muligheder har Anja efterfølgende holdt mig op på.Jeg gik ud af døren med en følelse af, at jeg jo faktisk godt kan lave  det jeg er god til og vigtigst af alt,- det jeg elsker. Jeg skulle blot hjælpes til at finde ud af netop hvordan jeg får det til at køre. Jeg giver Anja mine varmeste anbefalinger.

Maria KjeldgaardFolkeskolelærer
Maj Britt

Jeg troede det var min kæreste, som var et problem, men fandt ud, at det handlede om mit eget selvværd, jeg har tabt 5 kg på 10 uger og 48 cm takket være Anjas proffessionelle rådgivning og store personlige erfaring med vægttab og træning.

Maj BrittDagplejer
 Louise

Jeg troede jeg spiste helt rigtigt men bare ikke kunne tabe mig, jeg mente at jeg gjorde alt uden gevinst, men Anja gav mig indsigt og viden til at spise anderledes og træffe de rigtige valg vedr. min mad.

LouiseCoach dig slank forløb
Anonym

Jeg havde i flere år deltaget på Anjas spinningtimer i Fitness World og havde tit undret mig over hendes overskud og energi, nu ved jeg hvorfor, og har selv tabt mig og spiser sundere og har fået mere energi end før.

AnonymCoach dig slank forløb
Pia Ekelund

Er blevet meget mere bevidst om egne personlige styrker. Fagligt er det fantastisk med et redskab man med det samme kan tage hjem og anvende. Et ualmindeligt spændende og udbytterigt forløb på både det personlige og faglige plan. Anja er en velfunderet og faglig kompetent underviser.

Pia EkelundLærer og kursist Aalborg Kommunes coachuddannelse.
Louise

Efter denne coachuddannelse føler jeg mig mere rustet til at samtale med de unge. På holdet er der skabt en god samhørighed og rar stemning.

Forskellige nye kontakter er blevet etableret.

Jeg synes at det er rigtig rart, at dette er en uddannelse som strækker sig over en længere periode (ca 1/2 år). Derved oplever jeg at “stoffet” kommer mere under huden, og man har mulighed for at afprøve det undervejs i “felten”. Egensessions har været en særlig positiv måde at få “kursus” på.

LouiseLærer og kursist Aalborg kommunes coachuddannelse.
Anders

Undervisningen giver ny input, træningsaftenerne giver os mulighed for hands on og coachsessions giver os selv et indblik i, hvordan det føles at blive coachet. Der var en stor læring i først at blive udsat for modellerne og derefter anvende dem i praksis. En stor tak for et godt og brugbart kursus!

AndersLære og kursist Aalborg Kommunes coachuddannelse.
Susanne

Jeg har fået øjnene op for en mere givende måde at arbejde med børn og unge, det vil have stor betydning for mit arbejde fremadrettet.

Personligt har det flyttet grænser og jeg er blevet mere bevidst om mine valg og kompetencer. Måske du skulle udgive en fantastisk bog vi kunne gøre brug af i praksis, så kollegaer også har gavn af din store viden.

SusannePædagog og kursist Aalborg Kommunens coachuddannelse.
Tinna Kellberg

Det bedste ved uddannelsen er absolut dig Anja og dine kvalificerede kompetencer som underviser, formidler og coach. Du er hamrende god til at forklare, bevare overblikket over hvor vi befinder os og er på vej hen, skabe god stemning og gode relationer, rose, er dynamisk og nytænkende og ikke mindst have høje og realistiske forventninger til os, samt en tro på at det nok skal gå os godt i vores virke som coach. Din brede vifte af tilgange til at coache – har tiltalt mig meget! Og dermed også dit åbne menneskesyn! 

Tinna KellbergLærer og kursist coachuddannelse Aalborg Kommune
Anonym

Takket være Anjas kostrådgivning har jeg ikke døjet med sygdom, mavesmerter og træthed det sidste halve år. Jeg kan virkelig mærke en forskel, så selv om jeg I starten tænkte meget på dig Anja, når jeg skulle spise, så har det været det hele værd at få indsigt i sin kost, sine valg og hvorfor jeg træffer disse. At være ovenpå med kosten har således hjulpet mig til at motionere og på realistisk vis at indsætte de træningsprogrammer, som du har lavet til mig, så de passer ind I min hverdag. Tak for forandringen, de bedste anbefalinger herfra.

AnonymCoach dig slank forløb
Gunnar Møller Larsen

Et meget givtigt forløb, hvor svære problemstillinger blev sat i perspektiv, og hvor jeg blev udfordret maximalt.Kurset bliver meget nærværende, da vi hele tiden bliver inddraget og brugt. Det er ikke bare en endeløs strøm af teoretisk information, som vi så selv skal koble til praksis. Endelig et kursus der rykker både personligt og fagligt, og jeg sidder tilbage med følelsen af, at jeg har fået mange nye  brugbare kompetencer!

Gunnar Møller LarsenLærer og kursist coachuddannelse Aalborg Kommune
Louise

Som underviser har du ro, overblik, opmærksomhed og nærvær. Det har været seriøst på en uhøjtidelig måde J. Du har haft en klar hensigt og idé –men har samtidig været opmærksom på at lytte til flokkens behov undervejs.

Jeg har oplevet et stort personligt udbytte.

Jeg har stor fidus til dig! (fra latin fiducia: ’tillid’/tro) 🙂

LouiseProjektkonsulent og kursist coachuddannelse
Anonym dreng

Anja er top nice, jeg vidste meget om kost og motion i forvejen, men er blevet meget forundret over, hvor meget viljestyrke der skal til. Det hjælper at være i en lille gruppe og arbejde med sport. Det har været fedt og sjovt i projektet og godt at lære hvordan man spiser sundere og gennem samtaler kende sig selv lidt bedre. Jeg er blevet mere åben, tør mere og har fået bedre selvværd.

Anonym drengTEEN FIT BOOT CAMP- projekt for unge og sundere livsstil
Anonym

Jeg nåede mit mål hos Anja om at tabe 5 kg, og grundet Anjas væsen og min egen realisme omkring livsstilsændring og at holde denne, så har jeg en aftale med Anja hver 6. uge, det er det som har høj prioritet for mig, akkurat som at gå til frisøren, så vedligeholder jeg min krop og mit sind ved at have en coach, som jeg forpligter mig overfor og så af den bedste af slagsen.

Anonym50 årig kvinde. Coach dig slank forløb.
Elsebeth Kragholm

Anja sender dagsorden og slides ud, det er guld værd for sådan en som mig, det betyder meget, at jeg ved hvad jeg skal og kan ligeledes bruge materialet efterfølgende. Det er dejligt med struktur, musik, tryghed samt din evne til at vække nysgerrighed. Jeg er virkelig glad for, at du krydrer undervisningen med anekdoter- helt fantastisk at jeg kan mærke din energi.

Elsebeth KragholmKursist og trivselsperson Vadum skole

Jeg har fået meget ud af Anjas undervisning, der har været drøn på, men det har givet mig voldsomt meget med hjem. Der har været meget engagement og seriøsitet, det er godt. Anja er god til at give feedback og få os til at komme på rette spor, så læringen optimeres. Det er fedt, at du bruger musik i undervisningen som pause og inspiration. Ang. sessions hos dig privat, så har det været godt, at få sat ord på de ting, som jeg tumler med.

MariannKursist coachuddannelse og viceskoleleder

Det har været et rigtig godt kursus med relevant og meget interessant teori.
Anja er velforberedt, undervisningen er konkret opbygget og læringen har været høj i både teori og i praksis. Det er struktureret materiale og Anjas tilgang er en anvendelig metode for mig.

LarsPædagog og kursist coachuddannelse Aalborg Kommune

Kære Anja

Det har været så dejligt for mig/os og for min datter at hun kunne komme hos dig. Hun har følt sig så boosted og glad, når hun er kommet hjem. Hun har sagt flere gange, når jeg har spurgt til hendes plan for læseferien: “Bare rolig, mor! Anja og jeg HAR styr på det!”

Så godt! Hun vil savne at snakke med dig, siger hun. Det er os, der takker, fordi du er så smadder dygtig og nærværende!

Mor Til en datter, som er gået fra massiv eksamensangst til eksamensoverskud via coaching

Personligt har uddannelsen været en bevidstgørelse af, hvordan jeg stiller spgs/åbner mennesker op. Forløbet har i den grad gjort mig bevidst om mine styrker og mine svage sider. Anja er meget velforberedt, energisk og enormt inspirerende, man mærker klart hun er vant til at undervise og strukturere stof. Anja,du giver lidt, men der ligger en helt masse bag, forstået positivt, du ved meget og man får lyst til at vide mere og få mere undervisning fra dig.

Anne PaarupTrivselsperson og kursist coachuddannelse Aalborg Kommune

Jeg har virkelig fået øjnene op for, at man ikke kan være et perfekt menneske, det er okay at “fejle” og være nervøs. Det er vigtigt at tænke positivt og se mulighederne foran en, for at være den forandring man sommetider ser i andre eller ønsker man selv er. Livet er ikke altid en dans på roser, det kræver hårdt arbejde til tider og at man presser sig selv, det har Anja hjulpet mig med. Hendes glade væsen er en inspiration i sig selv og det har været en fornøjelse at tale med hende, om for mit vedkommende min stille personlighed i forhold til hvordan man klarer gymnasiets udfordringer. Jeg er blevet mere bevidst omkring mig selv, hvordan jeg tolker situationer og har fået en masse brugbare redskaber til fremtiden. Jeg vil derfor varmt anbefale Anja, hun er den bedste!

JulieGymnasieelev

Jeg vil sige du er en beundringsværdig person Anja. Dette forløb har givet mig meget, både i forhold til mit arbejde med unge, men også rent personligt.

CarstenKursist coachuddannelse Aalborg Kommune
Tina Nielsen

Det mest positive på uddannelsen er, at marterialet er brugbart og kan relateres til praksis efterfølgende. Der er en sammenhæng mellem det lærte og de situationer jeg står i til dagligt. Positivt kan jeg fremhæve at udd. er strikket godt sammen, der er god sammenhæng mellem modulerne og god vekselvirkning med teori og gruppearbejde. Det giver mig utrolig meget at “lege med” modeller og få de andre medkursisters syn.

Syntes de hele dage har været præget af god energi, godt humør og et lærende miljø – helt sikkert din fortjeneste Anja:-)

Tina NielsenKursist Aalborg kommune coachuddannelse
Morten Amby Vestergaard

Coaching skaber i høj grad bedre resultater. Endvidere har hele den bagvedliggende teori omkring positiv psykologi ændret min tilgang i det daglige. Både professionelt men også privat..Der har været en god balance mellem teori og praksis. Vigtigt at man som kursist bliver udfordret og konfronteret med sin læring… Jeg har været meget tilfreds med Anja som underviser. Hun har været god til at formidle det teoretiske stof og samtidig gøre det praksis nært. Hun har været i stand til at justere og stadig gøre undervisning interessant.

Morten Amby VestergaardKursist Aalborg Kommune coachuddannelse
Jens Amtoft-Christensen

Jeg vil blot sige tak for et godt og lærerigt forløb, fantastisk at møde et menneske som dig, der gør en forskel 🙂 Jeg føler mig nu rustet til at kaste mig ud i coaching-kunsten og vil uden tvivl komme til at bruge mange af teknikkerne i min hverdag.

Det mest positive på hele uddannelsen er undervisningsformen og den store entusiasme som du udviser.

Jens Amtoft-ChristensenKursist og samarbejdspartner
Kursist coachuddannelse

Endvidere er jeg imponeret over din måde at få variation og motivation i spil på. Du har været inspirerende i dig selv, Anja 😉

Kursist coachuddannelse

Det har været det bedste kursus jeg længe har deltaget i – du er meget smittende og motiverende, ja man kan vel nærmest sige, at jeg har oplevet flow:-))

Lene GiehmKursist coachuddannelse
Heidi

Det er et super godt og vel tilrettelagt kursus med stor variation, der er en god balance mellem teori og praksis og tiden flyver af sted. Du er meget inspirerende, har god energi, humor og er klar og tydelig.

HeidiKursist coachuddannelse
Mette (studerende)

Jeg har gennemgået et forløb da jeg var kommet ind i en ond cirkel med dårlige spisevaner som påvirkede mit humør og selvværd. I mine samtaler med Anja har hun åbnet op for nogle problemstillinger i mit liv, som jeg ikke før var bevidst om samt givet mig de rette redskaber og værktøjer til at fortsætte mit vægttab (Pt har jeg smidt 42 cm). Hvis man ønsker en coach som har en god energi, har en god personlighed, er ærlig og er inspirerende, skal man helt sikkert opsøge Anja. Derudover har Anja en passion for sit job, som er meget smittende, og derfor giver jeg Anja min varmeste anbefaling.

Mette (studerende)Coach dig slank forløb
Karoline Mortensen

Under forløbet ”Træn og spis sundt” 2014/2015 hos Løkken Idrætscenter fik jeg muligheden for at bistå Anja Kamp Otte som assistent. Det har været en lærerig og positiv oplevelse, hvor flere forskellige træningsformer som spinning, yoga, pilates, zumba, puls og styrke har været på programmet.

Anja har under forløbet været coach for kursisterne og ført dem proaktivt gennem forløbet på 10 uger. Hun er professionel i sit virke og fremstår som en kompetent leder og træner. Hun har med tålmodighed, engagement og anerkendelse undervist, motiveret og inspireret kursisterne. Anja formår i sin undervisning at anerkende og skabe et rum, som alle kan være med i og være en del af på trods af forskellige målgrupper med forskellige udgangspunkter og niveau.

Anja har en frisk og anerkendende personlighed og hendes humør smitter af og giver en fornyet energi. Arbejdet med Anja har budt på fleksible og frie rammer, som har indeholdt ansvar og forpligtigelse, som jeg har påskønnet meget.

Jeg er taknemlig for at have været en del af ”Træn og spis sundt”-forløbet og vil klart give Anja mine bedste anbefalinger.

Karoline Mortensen-
Signe

Efter et halvt år i udlandet, kom jeg hjem med ”lidt” for mange kilo på kroppen. I starten valgte jeg dog selv at tage affære og det lykkedes mig også at tabe nogle af kiloene, men følte lidt jeg manglede det sidste spark. Så derfor kontaktede jeg Anja – hvilket jeg bestemt ikke fortryder. Inden jeg startede hos Anja, synes jeg egentlig at jeg spiste meget fornuftigt, men jeg blev hurtigt klogere. Anja hjalp mig med at sætte ord på, hvorfor det var jeg vil tabe mig, hvad der motiverede mig og hvor motiveret jeg var for det, med mere. Bare det at man står til regnskab overfor Anja hjalp mig langt hen af vejen. De redskaber Anja har givet mig undervejs har været en stor hjælp og jeg vil helt sikkert fortsætte med at gøre brug af disse. Alt i alt har jeg været mere end tilfreds og vil varmt anbefale et forløb hos Anja.

Signe Coach dig slank forløb
Monica

Jeg har altid været glad for søde sager, og med en kæreste der havde det ligeså, ja så steg vægten, ret hurtigt og ret meget. Efter jeg så flyttede hjemmefra, blev det ikke bedre, og jeg kunne bare ikke finde motivationen. Min mor, og ja, det var min mors idé, at kontakte Anja – Hvilket jeg så gjorde, og det er jeg evig taknemmelig for. Jeg vidste slet, slet ikke, hvor meget der lå bag et vægttab, før jeg mødte Anja. Vi fandt ret hurtigt ud af, hvad der fyldte hos mig, og det var det psykiske. Selv om, jeg har fået fantastiske redskaber til min vægttab, og der røg skam også cm i processen, så er det ikke det jeg har været mest glad for – det er nemlig Anjas fantastiske evne, til at se længere ind. Hun fik mig til at indse, at der er nogle ting jeg skal lade ligge, og lære bare at acceptere – og den indre ro, jeg har manglet så længe, den er tilstede nu og det er min glæde der har vundet!

Tusind tak for dig 🙂

MonicaCoach dig slank forløb
Birgitte

Forløbet har været super godt, jeg giver det 10 ud af 10 mulige, de forskellige idrætsformer var perfekte og hjemmetræningsprogrammerne var direkte anvendelige. Anja underviser på et højt niveau med gode instruktioner, hun er top motiverende. Super 10 uger- tak!

BirgitteKursist Træn og spis sundt- forløb
Kursist

Du er bare super dygtig og et rigtig godt menneske samt rar at være sammen med. Jeg er så glad for at jeg meldte mig på dit kursus dengang. Du er et godt forbillede og har en personlighed, som man kun kan blive inspireret af.

Kursist Træn og spis sundt- forløb
Deltager

Kære Anja.

Tusinde tak for et godt oplæg, det var mere end jeg havde forventet. Du er en god formidler. Virker rodfæstet, tydelig, har praksis erfaring og en ”positiv udstråling”. Hvad mere kan man forlange.

DeltagerForedrag positiv psykologi
Anonym

Uden Anja var jeg ikke kommet så langt! Jeg ville så gerne ind på min drømmeuddannelse i millitæret, men jeg klarede ikke de fysiske tests godt nok første gang, og derfor kontaktede jeg Anja, som skræddersyede et træningsprogram til mig til både styrkedelen og løbetesten. Jeg fik også lagt en kostplan og var faktisk meget overrasket over at se, at Anjas plan var meget nemmere at følge ,end den jeg selv troede var den helt rigtige. Jeg havde heller aldrig troet, at jeg kunne præstere så godt I løb. Tak Anja-det havde jeg ikke klaret uden din hjælp.

AnonymN/A
Studerende

Vil bare lige sige, at jeg er mega glad for den coaching som du har givet mig, det har hjulpet mig meget og det er jeg meget taknemmelig for. Jeg brugte det, som vi lavet sammen til min eksamen idag, og det gik faktisk helt vildt godt. Tusind tak Anja.

Studerende Tidligere eksamensangst
Studerende

Jeg tvivlede på om jeg overhovedet var på den rigtige uddannelse, fordi jeg blev ved med at dumpe til eksamen, den sorte klap blev bare ved med at gå ned, når jeg skulle til eksamen. Jeg skulle til reeksamen og kontaktede derfor Anja som hjalp mig med at sætte ord på det hele gennem coaching, og jeg er forbløffet over den forandring, det har betydet for mig. Jeg gik til reeksamen og den sorte klap gik ikke ned, og jeg kunne derfor præstere til det niveau, som jeg har. Det var den fedeste oplevelse. Jeg har fået værktøjer med til eksamen fremover og også mit liv generelt, jeg er så glad for, at jeg blev coachet på rette vej. Jeg giver Anja de bedste anbefalinger.

StuderendeUCN